Curatatorie Covoare

Spalatorie covoare este o firma infiintata in 2008, cu echipa profesionista, tehnica moderna, solutii optime de curatare, livrare rapida!

Curatatorie Covoare 1424857035370

Firma noastra de curatatorie covoare este infiintata in 2008 si ofera servicii de spalare covoare si mochete pentru Bucuresti si imprejurimi. Echipamentele folosite de noi sunt de cea mai noua generatie, avand grija de tesaturile covoarelor dumneavoastra si redand culorile originale. Astfel, incercam de fiecare data sa ii impresionam pe clientii nostri, livrand nu doar covoare curate, dar si covoare pline de vitalitate si prospetime care vor transforma casa dumneavoastra intr-un loc care te imbie cu mirosuri proaspete si curatenie. De asemenea, utilizand serviciile noastre de curatatorie covoare asigurati un trai mai sanatos in interiorul locuintei, scapand de acarienii care provoaca alergii, mai ales daca aveti copii si care se joaca mai tot timpul pe jos. 

Noi beneficiem de o echipa de specialisti, echipamente de ultima generatie, precum si detergenti si solutii speciale de curatat biodegradabile si ecologice, care protejeaza covoarele dumneavoastra si sunt sigure pentru sanatatea dumneavoastra si a familiei, dar si pentru mediul inconjurator. 

Suntem motivati sa oferim clientilor nu doar curatenie, ci si un stil de viata mai sanatos si relaxant.

Ce anume ne recomanda?

  • Profesionalismul
  • Calitatea
  • Experienta
  • Rapiditatea
  • Eficienta
  • Tehnologia Moderna

Suntem una dintre puţinele firme de curatatorie covoare specializate pe toate tipurile de mochete, fie că sunt mochete de trafic intens, mochete destinate zonelor rezidenţiale sau celor de birouri.

Diferenţa dintre noi şi concurenţă in domeniul numit curatatorie covoare este transparenţa în prestarea serviciilor. Porţile noastre au fost şi vor fi întotdeauna deschise pentru oricine doreşte să vadă cum îi sunt spălate, uscate si depozitate covoarele. Spre deosebire de concurenta, nu facem reclamă falsă şi nu ne lăudăm cu ceea ce nu suntem sau nu deţinem. Este important de reţinut că uscarea totală a covoarelor este vitală, mai ales atunci când covoarele spălate urmează a fi depozitate rulate, deoarece orice urmă de umiditate poate duce la îmbâcsirea covoarelor sau chiar la mucegăirea lor.