Noutati

Care sunt noutatile din domeniul ingrijirii locuintei si ce tehnologii folosesc firmele de spalare covoare. Sfaturi pentru mentinerea curateniei in casa


Spalatorie Covoare te invata cum sa ai grija de covoarele din lana naturala!

Postat pe 2015-03-25

Firma noastra de Spalatorie Covoare numarul 1 din Bucuresti iti dezvaluie ce pasi ai de urmat atunci cand trebuie sa curati si sa mentii aspectul imaculat al covoarelor din lana naturala.

Citeste mai mult

De ce sa optam pentru o firma specializata de spalatorie covoare?

Postat pe 2015-03-19

Spalatorie Covoare 1 iti ofera consultanta telefonica gratuita si posibilitatea de a ne vizita punctul de lucru Sos. Colentina nr. 320, Bucuresti.

Citeste mai mult

Curatatorie Covoare: Cum sa iti protejezi covoarele de murdarie?

Postat pe 2015-03-11

Daca nu vrei sa apelezi foarte des la o firma de curatatorie covoare, invata ce trebuie sa faci pentru a-ti proteja covoarele de murdaria cotidiana.

Citeste mai mult

Utilaje pentru Spalatorie Covoare

Postat pe 2015-03-05

Firma noastra de spalatorie covoare, numarul 1 in acest domeniu, va ofera cele mai bune preturi si oferte 10 lei/mp.

Citeste mai mult

De cate ori pe an trebuie sa apelam la un serviciu de spalatorie covoare?

Postat pe 2015-02-27

Specialistii din cadrul firmei de spalatorie covoare te stafuiesc sa ii oferi covorului tau o curatare in profunzime, macar o data pe an sau, in unele cazuri, o data la 6 luni.

Citeste mai mult

Spalatorie Covoare 1 - Cum se spala mocheta lipita?

Postat pe 2015-02-16

Spalatorie Covoare 1 iti ofera un articol despre cum sa speli mochelete lipite, mai ales ca intrebarea din titlu este una pe care am intalnit-o foarte des, de aceea ne-am gandit sa facem o fapta buna pentru a va edifice in privinta acestui aspect.

Citeste mai mult

Curatatorie Covoare: Cinci greseli pe care le faci cand folosesti aspiratorul

Postat pe 2015-02-09

Firma noastra de Curatatorie Covoare iti dezvaluie cele mai mari greseli pe care le faci atunci cand vine vorba despre curatenia si mentinearea covoarelor tale. Iata cinci greseli pe care le faci cand folosesti aspiratorul.

Citeste mai mult

Curatatorie covoare: Sfaturi practice de la A la Z

Postat pe 2015-01-29

Firma noastra de curatatorie covoare iti dezvaluie cele mai bune tips-uri pentru o mentananta cat mai buna a covoarelor tale, deoarece stim cat este de importanta curatenie casei tale.

Citeste mai mult

Indepartarea imediata a petelor cu solutii la indemana!

Postat pe 2015-01-27

Pentru a păstra covorul într-o stare bună nu este nevoie de un echipament sofisticat. O aspirare completă este esenţială, precum şi o serie de ustensile, cum sunt: soluţia pentru covoare, aparatul de curăţat cu vapori, care contribuie la prevenirea instal

Citeste mai mult

Ce pasi trebuie sa urmam pentru mentinerea covoarelor curate?

Postat pe 2015-01-21

Pentru mentinerea covoarelor curate, in mare măsură se poate realiza prin amplasarea covoraşelor - care opresc mizeria de pe talpi - în zonele de intrare. Aceste ar trebui să aibă o mărime de minim 2-3 paşi, în special în clădiri de tip industrial.

Citeste mai mult

Metode de curatare a covoarelor

Postat pe 2015-01-20

Curatarea covorului este principalul aspect al igienei unei locuinte. Acesta retine germeni alergeni, microbi, fire de par si de animal, fum de tigara si praf. Afla detalii despre cele mai utilizate metode de curatare a covorului, precum si alternative pr

Citeste mai mult

Curatarea si mentinerea covoarelor din fibra naturala

Postat pe 2015-01-19

Covoarele din fibre naturale pot sa-si pastreze aspectul proaspat ani la randul, daca sunt intretinute corect. Cu toate acestea, acest tip de covoare sunt fragile, astfel incat este foarte important sa stii cum sa le cureti intr-un mod adecvat.

Citeste mai mult

Tehnologii utilizate de spalatorie covoare

Postat pe 2015-01-05

Echipamentele si tehnologiile folosite de spalatorie covoare pentru covoarele dumneavoastra

Citeste mai mult

Procesul de curatare al covoarelor si mochetelor

Postat pe 2015-01-05

Afla care sunt pasii urmati de o spalatorie de covoare in procesul de curatare al covoarelor si mochetelor. 10 pasi pentru un covor curat

Citeste mai mult