De cate ori pe an trebuie sa apelam la un serviciu de spalatorie covoare?

Specialistii din cadrul firmei de spalatorie covoare te stafuiesc sa ii oferi covorului tau o curatare in profunzime, macar o data pe an sau, in unele cazuri, o data la 6 luni.


Postat pe 2015-02-27


De Cate Ori Pe An Trebuie Sa Apelam La Un Serviciu De Spalatorie Covoare 1425040831730 900x300

Chiar asa „De cate ori pe an trebuie sa apelam la un serviciu de spalatorie covoare?” – e genul de intrebare care sta pe buzele multor gospodine, mai ales ca o locuinta curata reprezinta cartea ei de vizita pentru orice musafir. Dar inainte de a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa luam in considerare urmatoarele aspecte:

  1. Covoarele, mochetele, carpetele, tapiteriile reprezinta o investitie relativ substantiala pentru orice casa, dar si pentru anumite tipuri de afaceri (de exemplu, hotelurile).
  2. Acestea cresc valoarea proprietatii, ofera comfort si caldura spatiului in care locuim, dar au si o valoare estetica, contribuind la crearea unei ambiante placute.
  3. Mai mult, atunci cand covorul este curat si improspatat, casa devine mai primitoare.

Covorul influenteaza direct si indirect intreaga familie. Daca mocheta este curata, toata lumea este multumita, daca insa este murdara, atmosfera nu mai este deloc placuta. Prin urmare, a curata si a mentine cat mai bine covorul are o importanta deosebita.

Si atunci, cat de des ar trebui sa apelam la un serviciu de spalatorie covoare?

Raspunsul nu este unul singur. Un covor ar trebui sa beneficieze de o curatare profunda cel putin o data pe an, dar acest aspect depinde de fiecare casa / afacere. In unele cazuri, covoarele ar trebui curatate o data la 6 luni.

Pentru a personaliza raspunsul, incearca sa raspunzi la urmatoarele 3 intrebari:
1. Cate persoane locuiesc in casa? Numarul acestora este foarte important, pentru ca fiecare contribuie la traficul din casa si la cantitatea de gunoi care se aduna. In plus, prin definitie, copiii sunt predispusi la a face mai multa murdarie. Mai mult, prezenta animalelor in casa constituie un factor favorizant al prafului din covoare/mochete/carpete/tapiterii.

  1. Care este periodicitatea cu care cureti covorul? O curatare regulata a covorului, chiar daca nu profunda, reduce cantitatea de murdarie, praf si bacterii din fibrele covorului. In acest mod, necesitatea de a apela la o companie care ofera servicii profesionale de spalatorie covoare nu mai este atat de stringenta, dar este obligatorie atunci pentru a obtine culoarea initiala a covoarelor, pentru a realiza o curatare optima a acestora si pentru a le improspata mirosul.
  2. Care sunt cererile producatorului covorului referitoare la regularitatea si modul de curatare a covorului, pentru a mentine garantia oferita?

Intrebarile de mai sus ar trebuie sa te ajute sa iei o decizie informata, atunci cand este vorba despre curatarea profesionala a covoarelor, mochetelor, carpetelor, tapiteriilor. Totodata, ar fi mai practic pentru tine, pentru familia si casa ta, sa apelezi la o firma specializata de spalatorie covoare, tocmai pentru a mentine durabilitatea covoarelor tale si pentru a nu fi nevoita sa le cureti mereu. Gandeste-te cat e de simplu! Ne suni, venim sa luam covorul sau il aduci tu personal, iar noi ti-l plasam ca nou in casa ta! Ne ocupam de orice tip de covor si iti garantam ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale sau chiar mai mari, deoarece suntem firma numarul 1 de spalatorie covoare din Bucuresti.


Nu ezita sa ne contactezi pentru alte intrebari. Iti stam la dispozitie cu orice informatie de care ai nevoie!