De ce sa optam pentru o firma specializata de spalatorie covoare?

Spalatorie Covoare 1 iti ofera consultanta telefonica gratuita si posibilitatea de a ne vizita punctul de lucru Sos. Colentina nr. 320, Bucuresti.


Postat pe 2015-03-19


De Ce Sa Optam Pentru O Firma Specializata De Spalatorie Covoare 1426762030970 900x300

De ce spun firma specializata de „spalatorie covoare”? Hai sa extrapolam putin si sa ne gandim ce ai alege atunci cand vine vorbe despre alte servicii. De exemplu: Cum ai reactiona daca te-ai duce la un coafor si ti s-ar indrepta parul cu un fier de calcat profesional in locul placii de indreptat parul? Sau daca la cosmetica ti s-ar face tratamentul facial folosind produse cosmetice din comert in loc de produse si creme profesionale? Ai acceepta aceste servicii ca fiind unele profesionale? Este usor sa facem diferenta de calitate in domeniul acestor servicii pe care le cunoastem, dar este mai greu sa apreciem profesionalismul in domenii mai noi, pe care nu le stim, cum ar fi spalarea profesionala a covoarelor.

Spalatorie Covoare 1 realizeaza servicii de spalare de inalta calitate folosind doar echipamente si solutii profesionale in domeniu. Pe langa echipamentele si solutiile profesionale folosite, pentru a obtine rezultate optime, spalarea profesionala a covoarele presupune realizarea mai multor etape:

  • Desprafuire  - Spalatorie Covoare 1 desprafuieste in profunzime covoarele cu ajutorul unui echipament profesional, dotat cu sistem de vibrare si absorbtie a prafului, ce functioneaza simultan. Multe, “asa zise” firme de spalatorie covoare care practica preturi mici, nu asigura acest serviciu. Fara o desprafuire in profunzime a covorului, riscam ca, dupa spalarea acestuia, sa obtinem un covor imbacsit. Dupa spalare, praful si mizeria din covor se vor imprima la baza firului covorului, facandu-l astfel si mai greu de curatat.
  • Detasarea petelor sau a gumei de mestecat. Fiecare covor este atent examinat pentru a se identifica petele si natura acestora. Pentru fiecare tip de pata se aplica solutii profesionale de cea mai buna calitate, speciale pentru detasarea acestora. Este bine ca proprietarii covoarelor sa aduca la cunostinta angajatiilor spalatoriei, natura petelor, pentru a se aplica solutia corespunzatoare pentru detasarea acestora.
  • Indepartarea mirosurilor, bacteriilor, acarienilor si germenilor. Mirosurile neplacute sunt inlaturate cu ajutorul unei solutii speciale care dezinfecteaza si neutralizeaza mirosurile.
  • Albirea ciucurilor. Ciucurii covoarelor sunt pieptanati si tratati cu o solutie delicata cu tesatura covoarelor, dar cu efect de albirea a acestora.
  • Spalare propriu-zisa. Spalarea covoarelor se realizeaza cu ajutorului unui tren de spalat dotat cu 18 perii care lucreaza simultan.
  • Centrifugare Dupa ce au fost spalate si clatite, covoarele sunt imediat introduse in centrifuga unde este eliminata peste peste 95% din apa. Daca dupa spalare, covoarele nu sunt centrifugate pentru inlaturarea apei in exces, exista posibilitatea migrarii culorilor din covor. De asemenea,  uscarea unui covor nestors, va dura mult mai mult timp. Cu cat timpul de uscare este mai mare, va aparea riscul dezvoltarii de bacteriii si microorganisme ce vor emana un miros neplacut ulterior si care pot duce la afectiuni respiratorii.
  • Uscarea covoarelor se face in camera profesionala de uscare ce este dotata cu generatoare electrice de caldura, ventilatoare si dezumidificatoare pentru a se creea conditiile optime pentru uscarea rapida a covoarelor fara a se afecta tesatura. Temperatura din camera de uscare este reglata, cu ajutorul panoului electric de comanda, sa nu depaseasca 30° C. NU permiteti uscarea covoarelor la soare! Uscarea covoarelor la soare este la indemna oricui si este ieftin dar riscati sa decolorati tesatura covorului. Exista si riscul “coacerii” fibrei covorului; covorul se va deteriora si se va rupe mult mai repede. Acest risc apare si in cazul uscari cu ajutorul tunurilor de caldura in incaperi inchise, datorita calduri prea mari pe care o degaja.
  • Finisare. Dupa ce s-au uscat in intregime, covoarele sunt scoase din camera de uscat si sunt duse la masa de finisat covoare. Aici covoarele sunt periate si aspirate din nou, iar la sfarsit sunt parfumate. Astfel sunt eliminate toate scamele si firele de par din covoare rezultand covoare curate si cu un miros placut.
  • Ambalare. Pentru a se pastra curat si uscat pe durata transportului, fiecare covor este ambalat in folie de plastic.
  • Livare si colectare la domiciliul clientului.

Cand apelati la o  firma de spalatorie covoare asigurati-va ca veti primi serviciile pe care le doriti, verificati firma si modalitatea in care spala covoarele, chiar daca acest lucru inseamna sa va deplasati la sediul sau punctul de lucru unde functioneaza. Dureaza mai putin si este mai ieftin decat sa va cumparati covoare noi.

Pentru a te convinge ca serviciile oferite sunt cu adevarat profesionale, Spalatorie Covoare 1 iti ofera consultanta telefonica gratuita si posibilitatea de a ne vizita punctul de lucru Sos. Colentina nr. 320, Bucuresti.