Spalatorie si curatatorie covoare


Postat pe 2015-04-23


Front Not Found 900x300

Spalatorie si curatatorie covoare

 

Oferim servicii de spalatorie si curatatorie covoare la preturi extrem de accesibile. Va punem la dispozitie o intreaga echipa de specialisti, echipamente si utilaje performante, produse si solutii speciale de curatat, biodegradabile si ecologice, ce nu va pun nici o clipa sanatatea in pericol si nici mediul inconjurator.

 

Care sunt beneficiile dumneavoastra daca apelati la serviciul de spalatorie si curatatorie covoare?

 

Obiectivul nostru principal  este de a furniza clentilor nostri cele mai specializate servicii spalatorie si curatatorie covoare, servicii ce cautam sa le imbunatatim cat de mult posibil.

Indiferent de tipul covoarelor, numarul si suprafata lor, percepem un tarif unic de 5 Lei / m² pentru serviciul de spalatorie si curatatorie covoare. Transportul este gratuit, atat la colectare cat si la livrare.

Spalatorie si Curatatorie Covoare - etape spalare:

  • Desprafuire – masina care functioneaza in 3 active: desprafuire, vibratie si aspiratie
  • Spalare – utilaj automat care implica 3 trepte: samponare, periere, clatire.
  • Clatire – clatirea covorului, prin procedee specifice utilajelor din dotare.
  • Scurgere – centrifuga pentru indepartarea apei din covor.
  • Uscare – covorul este introdus in camera amenajata pentru activitatea de uscare.

Prin serviciul de spalatorie si curatatorie covoare Bucuresti, covoarele dumneavoastra vor fi tratate  cu echipamente profesionale, le curatam si le spalam cu jet de apa si monoperie electrica, rezultand un covor curatat in profunzime, bine uscat si parfumat, fara bacterii. Uscam covoarele la o temperatura de 45 de grade C, cu sistem de ventilatie pentru prevenirea mirosurilor neplacute, precum si un dezumidificator industrial pentru extractia apei. Astfel reusim sa avem o capacitate foarte mare de uscare a covoarelor intr-un timp record, indiferent de anotimpsi implicit de vremea de afara !

Spalatorie si Curatatorie Covoare Bucuresti ofera cele mai bune servicii de spalare a covoarelor pentru persoane particulare, dar si pentru hoteluri, restaurante, scoli, camine, spitale și întreprinderi.

Plata se face in momentul livrarii.

Timp de livrare: maxim 48 ore (indiferent de vreme)

Pentru a te convinge ca serviciile oferite sunt cu adevarat profesionale, te invitam sa ne vizitatezi la punctul de lucru din Sos Colentina nr. 320, Bucuresti, Romania sau sunati la numarul de telefon 0767 963 551  pentru a prelua comanda dumneavoastra. Apelati cu incredere la serviciile noastre de spalatorie si curatatorie covoare!