Utilaje pentru Spalatorie Covoare

Firma noastra de spalatorie covoare, numarul 1 in acest domeniu, va ofera cele mai bune preturi si oferte 10 lei/mp.


Postat pe 2015-03-05


Utilaje Pentru Spalatorie Covoare 1425563812660 900x300

Firma noastra de spalatorie covoare, numarul 1 in acest domeniu, va prezinta aparatele pe care le utilizeaza pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

MASA DE MASURAT SI INREGISTRAT

Firmele de spalatorie covoare, in general, prapadesc o mare parte din timp masurand covoarele, iar dupa aceea, administrand si procesand datele care au fost colectate. Datele colectate sunt atasate la fiecare covor individual si depozitate intr-o baza de date si pot fi usor procesate pe un conector PC sau laptop.  

Prin conectarea unui cod de bare citit la sistemul de inregistrare covoare si procesul de manipulare poate fi facut intodeuna usor.

 

DESPRAFUITORUL

Aceasta masina extraordinara indeparteaza praful, nisipul si alte particule libere, care sunt asezate adanc intre fibrele covorului. Indepartarea prafului si a particulelor este un element vital al proceselor perfecte si profesionale de spalatarorie covoare

Cilindrii rotativi si orizontali aplica o actiune de vibratie mecanica la covor eliberand praful si alte particole ce sunt indepartate din covor printr-o aspiratie puternica si sistemul de filtrare cu autocuratire. 
Forta actiunii mecanice pe covor este reglabila, ceea ce permite indepartarea prafului si particulelor chiar din cele mai delicata covoare.

Dupa procesul de curatire masina ruleaza automat covorul.

 

TRENUL DE SPALARE

Acesta realizeaza o extraordinara si inegalabila curatire, integreaza niste procese complexe si patentate de curatire intr-o masina: prespalare, spalare, clatirea si rularea automata a covorului.

Trenul de spalare regleaza automat zona unde actiunea de spalare este aplicata, prin 6-18 perii rotativecorespunzator la dimensiunea exacta a covorului individual.

Aceasta furnizeaza economii semnificative de apa, detergent, energie si timp in procesul de curatire. Sistemul integrat de recirculare apa si pompele de dozare detergent cu debit variabil cu control electronic incorporate.

 

CENTRIFUGA

Apa reziduala retinuta in covor dupa procesul de clatire este extrasa din covor la pana la 1500 rmp. Extragerea apei reziduale din covor scurteaza perioada de uscare a covorului cu mai multe zile.  

Centrifuga este construita cu vibratii supradimensionate si este echipata cu sistem de siguranta echilibru prevenind deteriorarile masinii in cazul in care aceasta  nu este incarcata corect prin operator.

 

STRUCTURA PENTRU USCAT COVOARE 

Covoarele umede sunt prin apasarea unui buton – automat “ridicate” la un capat al structurii de uscare si “coborate” la alt capat dupa uscare.

Capacitatea de uscare a conveiorului pentru uscat covoare lung de 20 metri este de aproximativ 250 de covoare.

Structura pentru uscat covoare, ce este montata in stil caracteristic intr-o camera dedicata pentru uscarea covoarelor, consta dintr-un numar de miscari mecanice ascendente/descendente si orizontale ale barelor din otel inox.

Barele sunt suspendate de la un sistem conveior, ce este suportat printr-o structura robusta montata la pardoseala.

 

CAMERA DE USCARE

Temperatura, debitul de aer, ventilatia sunt controlate printr-un sistem computer creand conditii optime debitului de aer si temperatura pentru uscarea covoarelor.

Timpul de uscare al covorului poate fi redus la cateva ore in conditii optime.

 

MASA DE TRANSPORT

Este o masa de transport rezistenta construita in intregime din otel inox si creata special pentru a usura manuirea si transferul covoarelor intre diferite masini in spalatorie covoare.