Preturi

Pretul oferit de Spalatorie Covoare 1 din Bucuresti este unic: 10 lei pe mp, iar transportul este gratuit pentru suma minima de 100 ron. Utilizati calculatorul de pe site pentru calcularea pretului

Preturile pentru Spalatorie Covoare Bucuresti sunt forte mici in raport cu calitatea serviciilor.

Va oferim servicii profesionale de curatare si spalare a covoarelor sis a mochetelor, axandu-se pe servicii de cea mai inalta calitate la preturi accesibile oricarui buzunar. Daca doriti acest lucru, ati gasit exact ce aveti nevoie!

Pentru a beneficia de serviciile profesionale oferite de noi pentru spalare si curatare a covoarelor, comenzile pot fi preluate de catre operatorii nostri atat telefonic, cat si online. Astfel, dupa preluarea comenzii, o echipa se va deplasa la locatia specificata de dumneavoastra pentru a prelua articolele textile pe care le doriti spalate si curatate sau puteti sa le aduceti chiar dumnevaoastra la sediul nostru.

Serviciile de colectare si livrare al covoarelor sunt asigurate de catre angajatii nostri in cel mai scurt timp

Aflati imediat costul spalarii covoarelor dumneavoastra, completand pentru fiecare covor dorit dimensiunile acestuia. Va rugam sa luati in calcul si suma minima de 100 lei pentru care transportul este gratuit.

Mentionam ca pretul oferit de firma noastra pe 1 mp este de 10 ron, iar acesta scade la 8 ron pe 1 mp, in momentul in care dumneavoastra aduceti covorul la noi pentru a-i aplica toate tratamentele necesare curatarii acestuia.

Pentru orice suma SUB 100 lei, transportul costa 15 lei (acest lucru presupune atat preluatul covoarelor cat si returnarea acestora). Atentie: transportul covoarelor este valabil doar pentru Bucuresti si jud. Ilfov!

Va multumim pentru interesul acordat si va rugam sa ne sunati pentru orice alte nelamuriri! Echipa noastra de profesionisti de la Spalatorie Covoare Bucuresti va sta la dispozitie!


Calculator pret:

X
= 0
X
= 0
X
= 0
Pret Transport: 0 RON
Pret Total: 0 RON

Covoare Flocoase 1421839012540 120x120

Covoare flocoase

Desi sunt foarte frumoase si calduroase, aceste covoare sunt foarte greu de intretinut, deoarece mizeria patrunde profund in tesatura si trebuie curatate periodic pentru indepartarea microbilor si acarienilor.

Covoare Manuale 1421839101590 120x120

Covoare manuale ( persane sau de lana)

Covoarele manuale se intretin foarte greu, de aceea necesita o rutina in privinta curateniei, mai ales ca exista riscul de a se pata foarte usor, pete care se pot impregna foarte repede in tesatura, de aceea necesita o indepartare rapida a peteleor neprevazute.

Covoare Foarte Murdare 1421839299590 120x120

Covoare foarte murdare

Chiar daca nu au mai fost spalate de o buna perioada de timp sau au fost depozitate intr-un loc si nu le-ati mai folosit, aceste covoare vor primi acelasi tratament in privinta spalarii si curatarii si vor arata ca noi, capatandu-si culorile initiale.

Orice Tip De Mocheta 1421839378550 120x120

Orice tip de mocheta

La SpalatorieCovoare1.ro, spalatul mochetelor nu a fost niciodata mai simplu. Nu va hazardati in a va curata mocheta acasa, deoarece cauciucata a mochete nu va permite uscarea totala a acesteia.

Covoare Matase Naturala 1421839488200 120x120

Covoare de matase

Covoarele de matase sunt foarte moderne si din ce in ce mai cumparate, dar si curatarea lor necesita o atentie deosebita, iar echipa noastra de profesionisti de la SpalatorieCovoare1.ro stie cum sa se ocupe de spalarea, uscarea si improspatarea lor.

Covoare Fibre Naturale 1421839597960 120x120

Covoare din fibre naturale

Unele dintre cele mai elegante si cautate covoare sunt cele din fibre naturale. Astfel de covoare se fabrica din blana de animale sau fibre vegetale. Pot fi foarte usor de intretinut si de mentinut, daca apelati cu incredere la firma noastra de spalatorie covoare.