Crina si Ciprian

Ne place ceea ce facem iar acest lucru ne face cei mai buni.

Povestea noastra

Totul a inceput cu un covor la care tineam foarte mult.

La fel ca marea majoritate a populatiei acestui minunat oras, am trecut pe langa spalatoriile auto si am vazut ca ei spala si covoare, nu doar masini. Astfel am dat si noi covoarele din casa si dupa o saptamana le-am luat inapoi, dar, spre dezamagirea noastra, covoarele aveau un colorit galben pe margine si un miros foarte neplacut. Asa ca am fost nevoiti sa le mai spalam inca o data, cu perie si solutii de curatare din comert.
Procesul de spalare a durat mult, a fost obositor si am observat ca acel colorit galben de pe margine a aparut din nou dupa ce s-au uscat. Am aflat apoi ca asta se intampla din cauza apei care statea prea mult timp pe marginile de jos ale covorului in timp ce acesta statea la uscat. In concluzie, solutia era sa stoarcem covorul.

Am cautat pe internet si am vazut ca exista de peste 10 ani spalatorii de covoare profesionale, dotate in primul rand cu o centrfuga de stoarcere a covoarelor, fapt ce permite uscarea acestora in maximum 24h. Iar aceste spalatorii functionau si iarna, dattorita uscarii cu ajutorul temperaturii, umiditatii si ventilatiei controlate in camere de uscare.
Asadar, am decis sa cercetam mai in detaliu aceste aspecte, sa invatam tot ce putem despre spalare si curatare covoare, sa vorbim cu furnizorii care au cea mai mare experienta in domeniu si intr-un final, sa ne mobilizam pentru a deschide o spalatorie profesionala de covoare in Giurgiu.
De asemenea am decis sa oferim preluarea si livrarea GRATUIT.
Va asteptam, cu drag, sa ne contactati, indiferent de anotimp.

Featured In

Vine soacra?

 Covoarele sunt gata in 24-48 ore de la preluare. Ridicarea si livrarea covoarelor sunt gratuite.